Bucatarie din panouri de lemn masiv fag Revas

Bucatarie din panouri de lemn masiv fag Revas
Bucatarie din panouri de lemn masiv fag Revas

Bucatarie din panouri de lemn masiv fag Revase

Lemnul de fag se remarca prin 3 avantaje fata de alte tipuri de lemn pentru mobila:

Proprietatea de curbare. Datorita acestei proprietati, obiectele de moblier din lemn de fag pot avea forme rotunjite, interesante. Un exemplu reprezentativ sunt patuturile pentru copii sau alte piese de mobilier pentru camera copilului. V-am prezentat si noi mese rabatabile pentru schimbat scutece. De altfel, multi specialisti care lucreaza in domeniul prelucrarii lemnului va vor spune ca fagul este printre esentele preferate, datorita inclusiv proprietatii de curbare. Aceasta depinde insa de cateva caracteristici ale lemnului: latimea inelelor anuale, temperatura, umiditatea si unghiul de inclinare al fibrelor.

Rezistenta la socuri mecanice. Avand o esenta tare, din lemnul de fag se produce mobila trainica, ce poate sustine sau depozita obiecte grele. De asemenea, prelucratorii de lemn de fag spun ca acesta absoarbe socurile mecanice, rezistand cu brio unui impact mecanic de forta mare.

Suprafata cu aspect curat. Acest aspect al mobilei din lemn de fag o face o optiune extreme de atractiva. In plus, la aceasta senzatie contribuie si aspectul fin, fara noduri ale lemnului de fag si suprafata non-poroasa.

  • Accesorizare BLUM
  • Blatul din compozit
  • Dimensiuni corp principal: 3300 mm
  • Produsul se poate realiza pe orice dimensiune.

*Pretul nu include bateria, lavoarul si electrocasnicele

Cere Oferta Personalizata!

Nota:

Mobila nu se afla pe stoc, este disponibila la comanda, iar fotografia este cu titlu informativ, modelul final fiind posibil sa sufere anumite modificari. Culoarea produselor poate fi diferita fata de cea reala, in functie de setarile monitorului.