Termeni si Conditii

Acest site este administrat si intretinut de SC Luxury Interiors Design SRL impreuna cu partenerii sai.
Datele de identificare:
LUXURY INTERIORS DESIGN SRL
CUI: RO28346005
Nr. Reg. Comertului: J40/3571/2012

Termeni uzuali
Cumparator: Persoana fizica sau juridica ce emite o comanda.
Vanzator: Persoana juridica – Luxury Interiors Deign – avand sediul social in Bucuresti, str. Ozana, nr. 2, bl. I32, sc. 1, ap. 9, sector 3.
Bunuri: Produse sau documente mentionate in comanda ce urmeza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului. Produsele sunt importate si furnizate de catre Luxury Interiors Design si provin din tari ca Germania, Italia si Austria.
Comanda: Un document electronic (e-mail) ce intervine intre Cumparator si Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile Cumparatorului urmand ca acesta din urma sa le accepte,dupa ce a citit si a fost de acord cu Termenii si Conditiile furnizate de catre Vanzator in acest site.

Copyright
Continutul site-ului www.magazinuldemobilier.ro – imagini, texte, elemente de grafica web etc., este integral proprietatea Luxury Interiors Design si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind drepturile de autor si legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
Folosirea in orice scop a elementelor mai sus mentionate se considera frauda si se pedepdeste conform legii.

Datele personale
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Luxury Interiors Design in scopul declarat al acestui site: comert on-line, furnizare de bunuri. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, newsletter.
Informatiile de orice natura furnizate de catre client Vanzatorului nu pot fi folosite in alte scopuri decat cele enumerate mai sus, si nu pot fi facute cunoscute catre terti decat cu consimtamantul scris de catre client si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

Acces la site
Niciun utilizator care nu este persoana autorizata de Luxury Interiors Design nu are dreptul de a descarca /copia poze sau informatii,de a reproduce partial sau integral site-ul, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Luxury Interiors Design. Pentru crearea unui cont utilizatorii trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail valida, Luxury Interiors Design poate refuza cererea de inregistrare in cazul in care se constata ca utilizatorul a furnizat informatii eronate. Crearea de conturi multiple ale aceluiasi utilizator folosind adrese de e-mail cu perioada de valabilitate scurta pentru a avea acces la promotii sau oferte este interzisa si este considerata o tentative de frauda. Luxury Interiors Design isi rezerva dreptul de a suspenda astfel de conturi fara sa avizeze inainte utilizatorul. In ceea ce priveste promotiile si ofertele, este interzis crearea de conturi multiple pentru a beneficia de mai multe cupoane de reducere.Acest fapt genereaza dreptul Luxury Interiors Design de a suspenda conturile fictive si a le considera tentative de frauda.

Responsabilitati
Informatiile incluse pe site-ul www.magazinuldemobilier.ro va sunt puse la dispozitie din surse pe care le consideram de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii dreptului de autor va rugam sa ne contactati la proiect@interior-store.ro pentru a putea lua masurile legale necesare. Pentru informatiile cu caracter personal din presa Luxury Interiors Design trebuie sa-si exprime in scris acordul pentru publicare.

Reclamatii privind produsele
Imaginile prezentate pe site pot fi diferite de produsele fizice avand in vedere ca imaginea digitala poate diferi de imaginea reala in functie de rezolutia pozei,monitor, imprimanta etc.

Luxury Interiors Design isi rezerva dreptul de a modifica sau sterge anumite produse care nu se mai regasesc in grila de produse furnizate de societate fara niciun anunt anterior.

Luxury Interiors Design are dreptul de a nu onora o comanda in cazul in care produsul nu se mai regaseste in lista curenta de produse furnizate de societate , daca s-a modificat pretul sau orice alt motiv care ar influenta comanda.

In eventualitatea in care pretul produsului sau alte caracteristici ale acestuia au suferit modificari ulterioare plasarii comenzii, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Luxury Interiors Design este obligatia sa anunte clientul prin orice mijloace (e-mail, telefon, fax) in maxim 48 ore de la survenirea modificarilor, urmand ca acesta din urma sa confirme sau nu in scris modificarea comenzii initiale.

Orice reclamatie privind starea produselor achizitionate de pe acest site vor fi anuntate de catre client in maxim 24 de ore de la primirea acestora prin e-mail la proiect@interior-store.ro urmand ca societatea noastra sa le solutioneze in cel mai scurt timp.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau prezinta vicii in momentul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate de societatea noastra, dar nu si alte despagubiri suplimentare.

Valoarea maxima a obligatiilor companiei catre client nu poate depasi suma pe care a incasat-o de la acesta pentru respectiva comanda.
Returnarea produselor
Clientul are dreptul sa notifice in scris(e-mail) comerciantului ca renunta la produsele achizitionate fara penalitati sau invocarea vreunui motiv in maxim 10 zile calendaristice de la livrarea acestora furnizand comerciantului urmatoarele informatii:

  1. numarul comenzii
  2. data expeditiei coletului
  3. suma de returnat

Returul produselor se poate face prin serviciul de curierat rapid agreat sau la punctual de lucru al societatii noastre.

In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt asigurate de catre Cumparator. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de o copie a facturii de achizitie cat si alte documente emise de catre Vanzator.

Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile si cu documentele care le-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate exclusiv de client iar rambursarea contravalorii produselor se va face in cel mult 30 de zile calendaristice de la primirea produsului de catre Luxury Interiors Design in contul specificat de comparator.

In cazul in care produsele sunt deteriorate ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

Nu se pot returna produsele aflate in una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 

  1. Produsele nu mai au ambalajul original in care au fost livrat.
  2. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc
  3. Produsele care au fost folosite sau prezinta urme de deteriorare, zgarieturi, murdarie etc

 

De retinut!

In cazul in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate si documente lipsa ne rezervam dreptul de a decide acceptarea sau neacceptarea returului.

De asemenea ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (retururi repetate de la acelasi client).

Nota:

Orice conflict aparut intre Luxury Interiors Design si client se va solutiona pe cale amiabila, daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale urmand ca solutionarea lui sa depinda de competenta instantelor judecatoresti

Pretul final
Pretul final al produselor este format din pretul produsului propriu-zis + taxele de expeditie. Compania noastra nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In cazul unor modificari in ceea ce priveste pretul, livrarea sau incapacitatea societatii de a furniza un produs, Luxury Interiors Design va notifica clientul de orice modificari survenite dupa procesarea comenzii in maxim 48 de ore de la plasarea acesteia.

Greseli de tiparire
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele dintre caracteristicile acestuia au fost scrise sau introduse in mod eronat in baza noastra de date, iar livrarea nu a fost facuta, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula comanda si implicit livrarea cu conditia sa anunte clientul in cel mai scurt timp de eroarea survenita.

Termene de livrare Termenul obisnuit al produselor cumparate de pe www.magazinuldemobilier.ro este cel afisat in dreptul fiecarui produs 14 zile calendaristice de la plasarea comenzii in functie de disponibilitatea produsului.

Pot exista si conditii speciale (produsul nu este pe stoc la furnizor etc.) lucru ce permite societatii noastre de a mari termenul de livrare.

Promotii si concursuri
Luxury Interiors Design isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le realizeaza. Aceste regulamente sunt aduse participantilor prin intermediul site-ului sau prin newslettere.

De promotiile afisate pe site pot beneficia numai clientii care respecta intocmai regulile prezentate, in limita de timp si stoc stabilite de catre Luxury Interiors Design.

Luxury Interiors Design nu garanteaza disponibilitatea stocului pe perioada promotiei, si o poate intrerupe sau anula fara o notificare prealabila.

Comentariile postate pe site
Persoanele care acceseaza site-ul www.magazinuldemobilier.ro pot trimite comentarii,informatii, sugestii sau intrebari doar in cazul in care limbajul folosit este unul adecvat, nu contine injuraturi, limbaj obscen, licentios, scrisori defaimatoare etc. pentru a nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane.

Persoanele care trimit informatii, texte, poze etc. sub numele altei persoane fara acordul acesteia va fi sanctionata de catre organele competente in conformitate cu legile in vigoare.

Luxury Interiors Design nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor, informatiilor, textelor afisate de un utilizator prin intermediul site-ului www.magazinuldemobilier.ro .